Iohannis: Acest prim-ministru nu va participa niciodată la Consiliul European

| 23 sep, 13:31

Președintele Klaus Iohannis a precizat, miercuri, la Palatul Cotroceni, că nu este nevoit să ceară Parlamentului un mandat pentru a participa la reuniunea Consiliului European și a adăugat că premierul Victor Ponta nu va participa niciodată la astfel de evenimente.

Întrebat într-o conferință de presă dacă, în conformitate cu Legea nr.373/2013, ar fi trebuit să ceară Parlamentului cu 10 zile înainte un mandat pentru participarea la Consiliul European, șeful statului a afirmat:

"Acel paragraf se referă la situația în care participă prim-ministrul la Consiliul European. Or, prim-ministrul nu participă și nu va participa, acest prim-ministru nu va participa niciodată la Consiliul European".

Președintele Klaus Iohannis participă miercuri seară la reuniunea Consiliului European extraordinar informal de la Bruxelles.

Citeşte şi: KLAUS IOHANNIS, declaraţii despre CRIZA imigranţilor

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
23 sep, 14:47
tyrex
Siktir sasalau nenorocit ,coada de topor mizerabila, vinzator de copii, samsar de case si hot la drumul mare, pai nici tu nu ai javra penala fata sa reprezinti Romania. Tu de cand te-au pus iudeoricanii paiata in fruntea tarii nu faci decat sa maninci kakat pe seama romanilor, sa vinzi tara cum ti se dicteaza si sa te plimbi ca un tampit mai rau ca Ceausescu. Esti o zdreanta lingatoare de pingele si kururi straine, fara pic de mandrie sau demnitate. Un vierme de latrina care pozeaza in mare demnitar dar in realitate fiind un oligofren si mongoloid de toata voma. Dispari jeg penal ca oricum iti va veni curind si tie randul sa zaci la Jilava . Nici scuipatul nu meriti sa fie stricat pe un cretin ca tine.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ