Sebastian Ghiță face dezvăluiri incendiare după alegerea lui Liviu Dragnea

| 22 iul, 23:04

Sebastian Ghiţă a declarat, miercuri, că Liviu Dragnea este un om de bază în PSD, apreciat pentru organizare şi rezultate, însă regretă că Partidul Social Democrat a ajuns în "situaţia aceasta". Sebastian Ghiţă spune că Ion Iliescu, pe care îl numeşte "nostalgic al Moscovei", nu trebuia să îl propună pe Liviu Dragnea în funcţia de preşedinte interimar al PSD.

"Ion Iliescu nu se abține și nu poate lăsa societatea în pace. Cred că a făcut un rău lui Dragnea care azi e propusul lui Iliescu. E prima oară când Iliescu vine din nou la PSD după ce l-am enervat cu declarațiile mele. Azi a venit din nou. Un om la 80 de ani care nu are copii, care nu are pentru ce să lupte, care n-are ce să ne mai învețe, ne spune cum să ne conducem viața", a declarat Sebastian Ghiţă, la B1Tv.

În același timp, omul de afaceri a precizat că președintele de onoare al PSD " trebuia să se abțină. Dacă era înţelept și dacă nu avea interese să îl îngroape pe Dragnea și pe partid, Iliescu nu deschidea gura. Venea și spunea - îl votez pe nimeni".

"Asta e ce nu îmi place. Ăsta e motivul pentru care am plecat din PSD. Cred că azi, fără să contest din meritele lui Dragnea, a luptă pt Geoană, Ponta, Năstase, în toate alegerile prezidențiale a fost un factor cheie, și la referendum, și am pierdut", a spus Ghiță.

Omul de afaceri nu a negat abilitățile lui Dragnea, și anume că "a fost un bun organizator, de aceea colegii l-au apreciat", însă "să îl văd pe Iliescu că îl propune e ceva de neînțeles. E bătrân, dar se bagă. Azi ne-a propus președintele celui mai mare partid".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
23 iul, 07:02
Alfred Bulan
un penal sub cazier judiciar(Ghita)da lectii de moralitate altuia(filorus),fiind prieten cu un cercetat penal(Ponta) si amic cu un condamnat(Dragnea)
asta este Romania curata,crestin ortodoxa,promovata in campanie,
sanse de progres pentru Romania,nule
scor la pauza:Iliescu-Ghita=2:0
va iubesc pesedistii,pufosilor...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ