Fără nicio remuşcare! Ce dovezi au FABRICAT violatorii în favoarea lor

| 23 iul, 20:51

Susţinătorii şi prietenii celor şapte inculpaţi în cazul violului din Vaslui au distribuit pe cea mai importantă reţea de socializare mesaje "fabricate" care să convingă opinia publică şi justiţia că dreptatea este de partea lor.


Prietenii celor sapte violatori din Vaslui au impanzit Facebook cu imagini ale unor mesaje pe telefon in care fata violata s-ar fi declarat de acord sa faca sex „cu toti”. Insa mesajele sunt false, lucru care poate fi usor de demonstrat, scrie aktual24.

Ei au fabricat un dialog fals intre fata violata si unul dintre tinerii care au abuzat-o pentru a demonstra ca eleva este cea vinovata de intreaga situatie. Iata ce imagine posteaza insistent in ultimele zile pe Facebook prietenii violatorilor.

Citeşte şi:  Mihai Untaru: Violul din Vaslui, al doilea caz Elodia. BĂSESCU avea raportul pe masă. De ce a tăcut?

Violatorii au fabricat un cont fals de Facebook al fetei violate, furand o poza de pe pagina ei, de unde au trimis apoi aceste mesaje. Insa in noiembrie 2014, cand a avut loc violul, eleva avea o cu totul alta imagine de profil pe Facebook.


Reacţiile de susţinere nu au întârziat să apară, iar victima a fost din nou pusă la zid. "Uite ce cuminţică e", "Nu vezi ce pofte are?", "Domnişoara asta e mai rău ca văduva neagră", sunt doar câteva dintre comentariile existente la această postare.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 mar, 16:57
ecoyifucuqi
Rapid acting coccyx nipple: elongated anorexia.
http://mewkid.net/when-is-xaxlop/ - Amoxicillin On Line Amoxicillin 500mg Capsules jdr.jtsc.obiectiv.info.nlw.zt http://mewkid.net/when-is-xaxlop/
24 iul, 12:17
kiss alexandra monica
in cazul fetei violate
daca stam bine si analizam mesajele de pe facebook-ul de mai sus in cazul fetitei violate ,trebuie analizate bine intre "nu merg cu masina acasa ,merg cu autobuzul""si ""bn zi pe la ce ora ca bag telefonul la incaracat""e o mare diferenta intre ele ,se vede ca fata e nevinovata ,totul a fost pus la cale de acei indivizi ca sa iasa basma curata ,faceti ceva oameni buni cercetati bucatica cu bucatica toate si o sa intelegeti ca fata e nevinovata....

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ