INCREDIBIL: "România Liberă" sugerează uciderea celor şapte violatori din Vaslui

| 24 iul, 20:27

Cel mai șocant articol din presa ultimei perioade este, probabil, editorialul de ieri al ”României libere”, în care autorul afirmă că cei șapte violatori de la Vaslui ar trebui asasinați cu sânge rece de către tatăl victimei, pentru că merită să plătească prețul suprem pentru fapta lor, iar tribunalele românești sunt corupte.

Pentru ca stupefacția să fie deplină, editorialistul susține că, oricum, cei șapte tineri vor fi uciși în închisoare, dacă vor fi condamnați.

Editorialistul ”R.L.” amintește legendara, dar și ilegala operațiune ”Mânia lui Dumnezeu”, a Mossad-ului, din anii 70, în urma căreia au fost vânați și asasinați, unul câte unul, autorii atentatului contra sportivilor israelieni de la Jocurile Olimpice din Munchen 1972. El sugerează tatălui victimei de la Vaslui o soluție similară: ”Dacă aș fi fost tatăl fetei din Vaslui, aș proceda în același fel. Nu mi-ar păsa de deciziile Tribunalului Vaslui, pentru că știu că tribunalele sunt corupte, iar statul la fel de corupt. Nu mi-ar păsa de reacția „comunității“ și nici de publicitatea cazului. Aș acționa în secret, pe tăcute, pentru a fi sigur că fiecare din cei șapte va plăti prețul suprem pentru fapta lor”.

Autorul articolului mai susține că cei șapte suspecți în cazul de viol vor muri, oricum, în pușcărie, dacă vor fi condamnați, de mâna altor pușcăriași, confundând, aiuritor, violatorii cu pedofilii – categorie care, într-adevăr, nu are un trai prea ușor după gratii: ”Oricum, cel mai probabil este că s-ar întâmpla de la sine. Crima organizată, așa nemiloasă cum este, are propria etică și există șanse minime ca, odată condamnați, autorii violului să supraviețuiască timpului petrecut în închisoare. În alte părți ale lumii apar frecvent știri despre violatori de copii care, scăpați din neglijență voită sau nu în mijlocul celorlalți condamnați, sfârșesc torturați și uciși în închisoare. Dacă aș fi tatăl fetei, aș face tot ce pot să nu las lucrurile la voia sorții”, conchide editorialistul.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ