VIOLATORII din Caracal au fost REŢINUŢI

| 05 aug, 15:41

Procurori militari ai Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpaţii NEGREŢ IONUŢ RĂZVAN (soldat la o unitate militară din Judeţul Dolj), IONESCU VALENTIN IONUŢ, IONESCU FLORIN CODRUŢ şi FELEŞCO MARIAN ALEXANDRU sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol.

Totodată, procurorii au dispus reţinerea celor patru inculpaţi pentru faptele anterior menţionate, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentaţi judecătorului de drepturi şi libertăţi cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

În ordonanţele de reţinere, procurorii au reţinut următoarea situaţie de fapt:

În noaptea de 14/15.06.2015, pe un câmp din apropierea Municipiului Caracal, inculpaţii, prin constrângerea victimei R.V., au întreţinut cu aceasta raporturi şi/sau acte sexuale, acţiunile conjugate ale tuturor inculpaţilor contribuind la realizarea scopului fiecăruia dintre ei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ