Bercea Mondial, scandal în sala de judecată: Eu mă omor! Aici nu este dreptate!

| 20 ian, 11:25

Bercea Mondial a făcut scandal, marţi, în sala de judecată la Tribunalul Piteşti, unde a fost adus pentru a compărea în faţa unui judecător în dosarul în care este acuzat că a mituit angajaţi ai Penitenciarului Colibaşi, scrie romaniatv.net.

El a ameninţat că se omoară şi că "nu e dreptate" la instanţa din Piteşti, adăugând că cere strămutarea procesului pentru a putea face un denunţ împotriva lui Traian Băsescu, denunţ de care a vorbit în repetate rânduri în ultima perioadă.

Interlopul Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, a fost adus din nou, marţi, la Tribunalul Argeş, într-un nou termen în procesul în care este judecat pentru că ar fi încercat să mituiască angajaţi ai Penitenciarului Colibaşi. Bercea s-a contrat cu judecătorul şi chiar a ameninţat că se omoară.

"Eu mă omor! Aici nu e dreptate, toți sunteţi prieteni cu familia lui Basescu! Vreau sa fac denunţ împotriva lui Băsescu, dar nu aici. Cer stramutare", a strigat Bercea Mondial în sala de judecată. Bercea Mondial a afirmat în repetate rânduri că vrea să facă un denunţ împotriva lui Traian Băsescu. Recent, el a solicitat să fie adus la DNA Piteşti pentru a formula denunţul, dar susţine că nu a fost lăsat.

CITESTE SI Lovitură de teatru în războiul Bercea-Băsescu. DECIZIA îl vizează pe fostul preşedinte Traian Băsescu

În schimb, când a venit vorba de acuzaţiile de dare de mită, Bercea Mondial şi-a recunoscut vina de a fi promis bani angajaţilor penitenciarului în care este încarcerat după o condamnare definitivă într-un alt dosar.

Mai exact, Sandu Anghel a admis că a promis 3.000 de euro unui angajat de la Penitenciarul Colibaşi care a şi formulat denunţ împotriva sa. Interlopul a admis că a oferit 5.000 de euro pentru doi membri din Comisia de muncă a penitenciarului, cunoscut fiind faptul că a solicitat în repetate rânduri dreptul la muncă.

În plus, el i-a promis 300 de euro acelaşi angajat al penitenciarului care l-a şi denunţat pentru a-i facilita obţinerea unui telefon mobil pe care să-l poată folosi în celulă.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ