Biggest Bonus in Cyprus

| 10 feb, 16:35

Τα αθλητικά στοιχήματα είναι σε διαρκή εξέλιξη.Από τη στιγμή που ξεκίνησαν στο διαδικτυακό περιβάλλον, η βιομηχανία τους έχει αναπτυχθεί ραγδαία.Επί του παρόντος υπάρχουν αρκετές εταιρείες διαδυκτιακού στοιχήματος απο τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε την αγαπημένη σας.Πρόσφατα κυκλοφόρησε στο διαδύκτιο η Winmastersbookmaker.

Τα αθλητικά στοιχήματα είναι σε διαρκή εξέλιξη.Από τη στιγμή που ξεκίνησαν στο διαδικτυακό περιβάλλον, η βιομηχανία τους έχει αναπτυχθεί ραγδαία.Επί του παρόντος υπάρχουν αρκετές εταιρείες διαδυκτιακού στοιχήματος απο τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε την αγαπημένη σας.Πρόσφατα κυκλοφόρησε στο διαδύκτιο η Winmastersbookmaker.        Η Winmasters ιδρύθηκε to 2014, αλλά η μοντέρνα της εμφάνιση οι υπηρεσίες που προσφέρει στους πελάτες της έφτασε να γίνει μια από τις καλύτερες εταιρείες του διαδυκτιακού στοιχήματος.

Η πλατφόρμα είναι στην ελληνική και αγγλική γλώσσα. Η Winmasters απο τη ένταξη της στον κόσμο του διαδυκτίου ήταν επιτυχής και δημοφιλής ανάμεσα των παικτών της Ελλάδας και όχι μόνο. Ένα βασικό πλεονέκτημα στον τομέα αυτό ήταν το μπόνους εγγραφής που προσφέρεται σε νέους πελάτες.

Μπόνους 100% μέχρι 120 Ευρώ στην Winmasters.com
Αν θέλετε να επωφεληθείτε από αυτό το μεγάλο μπόνους μπορείτε να εγγραφείτε στον σύνδεσμο Winmasters.com.

Προσφορές στοιχημάτων

Η Winmasters προσφέρει στους πελάτες της ένα ευρύ φάσμα επιλογών στοιχημάτων. Αν κάνετε μια σύγκριση μεταξύ της Winmasters και ενός άλλου ήδη καταξιωμένου online bookmaker δεν θα δείτε σχεδόν καμία διαφορά. Υπάρχουν πολλές επιλογές στοιχημάτων στην Winmasters συμπεριλαμβανομένων και της πλατφόρμας του ζωντανού στοιχήματος, που θα σας ενθουσιάσει απο την αρχή.

Καταθέσεις:

Όσον αφορά τις καταθέσεις η Winmasters δεν διαφέρει απο τις άλλες εταιρείες στοιχημάτων.Καταθέσεις μπορούν να γίνουν μέσω τραπεζικών εμβασμάτων, ηλεκτρονικών πορτοφολιών, και πιστωτικών ή χρεωστικών κάρτών.

Όρια για τις καταθέσεις
Τρόπος ΠληρωμήςΕλάχιστοΜέγιστο
Πιστωτική κάρτα / χρεωστική κάρτα€10€2.000
Τραπεζική Κατάθεση€50€10.000
Ηλεκτρονικά Πορτοφόλια (Paysafe Card, Neteller, Skrill (Moneybookers):€10€2.000

Αναλήψεις:
Αναλήψεις μπορούν να γίνουν με τις ίδιες μεθόδους όπως και στην περίπτωση των καταθέσεων.Όλα γίνονται μέσω του "MyAccount" από το λογαριασμό σας στην Winmasters.com.Οι πιο κοινές μέθοδοι αναλήψεων είναι τα τραπεζικά εμβάσματα, ηλεκτρονικά πορτοφόλια και πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες.

Όρια αναλήψεων
Τρόπος ΠληρωμήςΕλάχιστοΜέγιστο
Πιστωτική κάρτα / χρεωστική κάρτα€20€2.000
Τραπεζική Κατάθεση€75€10.000
Ηλεκτρονικά Πορτοφόλια (Paysafe Card, Neteller, Skrill (Moneybookers):€20€2.000

Tag-uri: winmasters
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ