Bilanţ DNA: 90 de inculpaţi condamnaţi definitiv în noiembrie

| 12 dec, 2013

Direcţia Naţională Anticorupţie informează că, în noiembrie, în dosare instrumentate de DNA, au rămas definitive 23 de hotărâri judecătoreşti prin care au fost condamnaţi 90 de inculpaţi.

Direcţia Naţională Anticorupţie anunţă că au rămas definitive 23 de hotărâri judecătoreşti prin care au fost condamnaţi 90 de inculpaţi.  Printre persoanele condamnate definitiv se află un fost deputat, trei directori de regie autonomă, un fost ofiţer superior SRI, un primar de comună, un comisar de la Garda Financiară şi un comisar de la Garda de Mediu, conform Agerpres.

De asemenea, au mai fost condamnaţi: un fost şef serviciu din cadrul ANAF, un ofiţer MAPN, trei ofiţeri de poliţie, doi avocaţi, un inspector vamal şi 45 de persoane implicate în fraudarea unui examen de Bacalaureat.

"DNA răspunde cerinţei de informare a opiniei publice asupra întregului proces penal în cazuri de mare corupţie, inclusiv asupra finalităţii dosarelor trimise spre judecare", subliniază sursa citată.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ