Bilanţul sancţiunilor după meciul România-Ungaria

| 07 sep, 2013

Un număr de 88 de persoane au fost conduse la sediile poliţiei, iar 16 suporteri au primit interdicţia de a mai participa, timp de un an, la competiţii sportive, fiind aplicate 25 sancţiuni contravenţionale în cuantum total de 7.300 lei, în urma meciului de fotbal dintre România şi Ungaria, care s-a desfăşurat ieri seară la Bucureşti.

Inspectorul general al Jandarmeriei Române, colonel dr. Mircea Olaru, a anunţat sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că 16 persoane au fost conduse la sediul secţiei Poliţiei T.F. 10, fiind dispusă împotriva lor măsura de interzicere a accesului la competiţiile sportive de fotbal pentru o perioadă de un an.

Potrivit acestuia, au fost aplicate 25 de sancţiuni contravenţionale în cuantum total de 7.300 lei, pentru provocare şi participare la scandal, aruncarea cu obiecte în direcţia altor persoane, nerespectarea măsurilor de ordine pentru desfăşurarea manifestărilor sportive şi pentru aducerea de ameninţări la adresa forţelor de ordine.

Colonelul Olaru a menţionat că pe timpul defluirii, după încheierea partidei de fotbal, efectivele DGJMB au depistat în zona Stadionului Dinamo un număr de 41 de persoane care aveau asupra lor diverse obiecte contondente şi materiale incendiare. Persoanele au fost interceptate şi conduse la Secţia 12 de poliţie în vederea identificării şi luării măsurilor legale.

El a menţionat că a fost înregistrat inclusiv un eveniment de consum de droguri, persoana respectivă fiind cetăţean român.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ