Biroul Politic al ALDE cere Delegaţiei permanente excluderea din partid a lui Daniel Constantin

| 27 apr, 20:29

Biroul Politic Executiv al ALDE a decis, joi, să ceară Delegaţiei permanente excluderea din partid a lui Daniel Constantin, a anunţat preşedintele formaţiunii, Călin Popescu-Tăriceanu.

Potrivit acestuia, motivele de excludere sunt acţiunile în justiţie îndreptate împotriva partidului şi declaraţiile publice pe care Daniel Constantin le-a făcut. 

"Eu nu am votat, colegii mei au votat şi această propunere va fi înaintată Delegaţiei permanente care va avea loc săptămâna viitoare, joi. (...) Această decizie a Biroului Politic Executiv de a propune excluderea nu e una care să mă bucure, dar în acelaşi timp eu vreau să îi avertizez pe toţi foarte clar că nici colegii mei şi nici eu nu suntem dispuşi să încasăm aşa toate prostiile, toate aberaţiile care sunt spuse la adresa noastră. Putem să avem dispute, diferenţe de puncte de vedere pe chestiuni politice, dar în momentul în care toate aceste declaraţii sunt numai atacuri la persoană atunci ieşim din cadrul de desfăşurare normală a discursului politic şi acţiunii politice şi atunci trebuie să ne vedem fiecare de treabă înainte", a explicat Tăriceanu. 

Acesta a mai anunţat că membrii ALDE care au semnat contestaţiile în instanţă asupra deciziilor partidului au termen de o săptămână ca să-şi retragă semnăturile pentru a putea rămâne în partid. 

"Până săptămâna viitoare cei care au semnat contestaţiile în instanţă au posibilitatea să le retragă. Dacă îşi retrag semnăturile, atunci putem să ne vedem în continuare de drum împreună, dacă nu fiecare îşi alege drumul pe care crede că trebuie să meargă", a mai spus preşedintele ALDE.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ