Biserica Ortodoxă se leapădă de PSD. Atac foarte dur la Liviu Dragnea, după referendum

| 09 oct, 15:03

Pentru prima dată, Biserica Ortodoxă Română critică partidul majoritar! Eșecul referendumului a fost cauzat de politizarea evenimentului, a spus purtătorul de cuvânt al bisericii, Vasile Bănescu, într-un interviu pentru RFI.

”Biserica română a primit cu mâhnire rezultatul referendumului. Nu este, însă, o înfrângere a Bisericii”. Afirmațiile îi aparțin purtătorului de cuvânt al Patriarhiei Române. Într-un interviu acorat RFI, Vasile Bănescu declară că tema referendumului nu a fost suficient dezbătută în societate.

În plus, el reclamă ”dezinfomările din mediul online și politizarea evenimentului”.

Acesta susține că alte explicații pentru care nu s-a întrunit cvorumul necesar validării consultării populare sunt legate de „asocierea referendumului cu Liviu Dragnea” și de „neclaritatea întrebării”.

„Nu este înfrângerea Bisericii, este a celor care s-au lăsat captivi indiferenței personale, ignorării mizei acestui referendum și manipulărilor, în special din mediul online”, a concluzionat Vasile Bănescu.

Tag-uri: BOR, leapada, psd
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ