Ce li s-a CERUT credincioşilor prezenţi în ziua de Crăciun la Biserică

| 28 dec, 17:59

Mitropolitul Banatului, Ioan Selejan, vrea ca Parlamentul sa modifice Constitutia astfel incat aceasta sa interzica explicit casatoriile gay.

Adversar hotarat al familiilor formate din persoane de acelasi sex, mitropolitul Ioan Selejan si-a indemnat enoriasii, la finalul slujbei de Craciun pe care a tinut-o in acest an, sa semneze o initiativa cetateneasca prin care se cere parlamentarilor sa treaca in Constitutie ca familia ”este formata dintr-un barbat si o femeie”:

”Este o initiativa civica pe care fratii nostri care iubesc familia crestina ar dori sa le-o prezinte celor care conduc destinele acestui neam si sa scrie acolo in Constitutie ca familia crestina are la baza codul familiei din Sfanta Scriptura – familia este tocmita dupa randuiala lui Dumnezeu – barbat si femeie. De aceea, daca veti gasi tineri studenti care o sa va roage sa semnati, va indemn cu incredere pentru ca, daca nu ma insel, nu stiu daca nu saptamana trecuta, nu stiu daca nu Grecia a fost ingenunchiata in sensul acesta. Suntem un popor cu mult mai multi credinciosi si de aceea sa-l rugam pe Dumnezeu sa pazeasca familia binecuvantata in fata sfantului altar al neamului nostru. Aici ati venit fratiile voastre si parintii domniilor voastre – barbat si femeie”, a pledat mai marele Mitropoliei Banatului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ