BitDefender şi ANM, printre premianţi la Gala Capitalului Românesc

| 29 apr, 2013

FinMedia a acordat, azi, 20 de premii unor companii româneşti şi antreprenori români în cadrul Galei Capitalului Românesc.

La prima ediţie a evenimentului Gala Capitalului Românesc, o dezbatere despre soarta capitalului autohton şi a valorilor româneşti, au participat lideri ai business-ului, finanţatori, avocaţi, bancheri şi reprezentanţi ai fondurilor de garantare şi contragarantare.

"Compania lider în domeniul transportului prin conducte, care a înregistrat în 2011 cea mai mare rată a profitului brut raportată la cifra de afaceri din topul primelor 100 de companii cu capital românesc", a fost desemnată SNTGN TRANSGAZ.

Premiul pentru "companie foarte importantă în domeniul agriculturii, care şi-a dublat cifra de afaceri în anul 2011 faţă de anul 2010" a fost decernat firmei Agro Chirnogi, în timp ce compania lider dintre cele cu capital românesc în domeniul unor activităţi referitoare la sănătatea umană, lider pe segmentul oncologic a fost desemnată Gral Medical.

Interagro a primit un premiu pentru că este compania lider a agriculturii şi lider al exporturilor dintre companiile cu capital românesc, iar Grup Feroviar Român a fost compania desemnată lider în domeniul transporturilor de marfă pe calea ferată.

Premiul pentru implementarea la nivel naţional a sistemelor de avertizare în caz de catastrofe, calamităţi şi dezastre a fost decernat lui Florian Codrescu - director Dezvoltare la Nivel National în Federaţia Patronală Energetică şi director tehnic în cadrul companiei Rokura, iar premiul pentru Managementul sistemelor de avertizare şi alarmare la nivel naţional i-a fost oferit lui Gabriel Petrescu - director executiv al companiei Rokura.

Premiul pentru management în domeniul serviciilor de divertisment i-a fost decernat lui Sorin Floarea - preşedinte Maffaro Grup SRL.

Un premiu a fost primit de compania Allevo - unicul partener zonal cu capital romanesc 100% certificat SWIFT, furnizor dedicat de soluţii şi suport pentru sisteme de plăţi, continuitate a afacerii şi management de procese pe zona bancară corporatistă şi de trezorerie.

Avocatul Gabriel Biriş a primit "premiul pentru activitatea sa neobosită în domeniul juridic, economic şi politic în slujba ameliorării sistematice a mediului de afaceri din România şi, implicit, pentru susţinerea capitalului autohton".

Administraţia Naţională de Meteorologie a fost premiată pentru că este "compania lider în domeniul unor activităţi profesionale, ştiinţifice şi tehnice" De asemenea, organizatorii precizează că acesta constituie un exemplu de competenţă în domeniul prelucrării şi transmiterii unor informaţii cu mare impact în economia reală.

Electromagnetica a fost desemnată "compania lider autoritar în domeniul fabricării de instrumente şi dispozitive pentru măsură verificare, control şi navigaţie".

Au mai fost premiate BitDefender - furnizorul de soluţii antivirus, care "a devenit un brand mondial respectat în aria sa de expertiză, fiind una dintre cele mai de succes afaceri antreprenoriale din România după 1990" - şi Biofarm pentru "creşterea sustenabilă a cifrei de afaceri peste nivelul pieţei ce a dus la creşterea cotei de piaţă a companiei în ultimii ani, împreună cu capacitatea sa de a-şi menţine marjele foarte ridicate într-un mediu cu concurenţă acerbă reprezentată de multinaţionale".

Companie lider în domeniul silviculturii şi activităţilor forestiere a fost desemnată Regia Naţională a Pădurilor ROMSILVA.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ