Blaga, AMENINŢĂTOR: M-au deranjat discuţiile din stenograme

| 11 mai, 13:10

Copreşedintele PNL Vasile Blaga a declarat luni că afirmaţiile vicepreşedintelui PNL Teodor Atanasiu făcute într-o şedinţă a liberalilor şi apărute în presă duminică l-au deranjat, însă a punctat că este un moment peste care trebuie trecut.

 

Întrebat dacă l-au deranjat discuţiile din stenogramele de la Bistriţa, Blaga a răspuns afirmativ şi a arătat că el nu a simţit că PDL a fost folosit.

"Eu am pus foarte mult suflet şi dl Iohannis, Crin Antonescu, în această construcţie în care eu cred foarte mult - PNL nou - şi nu mi-a făcut nicio plăcere să citesc, pentru că de auzit nu am auzit stenogramele respective. Mă bucură că, chiar şi în acel context, au apreciat aportul PDL. Este un moment peste care va trebui să trecem şi să învăţăm cu toţii din el, pentru că acest proiect este extrem de important - noul PNL", a declarat Blaga, înainte de şedinţa Comisiei de unificare a noului PNL, potrivit Agerpres.

El nu a dorit să precizeze ce s-a discutat cu Atanasiu, susţinând că rolul unui copreşedinte este să fie mult mai înţelept decât alţii.

Întrebat dacă a cerut sancţionarea lui Atanasiu, Blaga a răspuns că acesta s-a sancţionat singur, prin faptul că a trebuit să dea explicaţii.

Copreşedintele PNL a mai arătat că nu-i este teamă să ajungă la guvernare, unde, în opinia sa, nu se poate ajunge decât pe cale democratică.

Duminică, presa a difuzat o înregistrare cu Teodor Atanasiu care vorbea într-o şedinţă a vechiului PNL despre faptul că membrilor PDL li s-ar fi dat iluzia că o să aibă prim-ministru, prin Cătălin Predoiu, dar că nu îl vor avea. Totodată, Atanasiu ar mai fi spus că cei din garda PDL ''o să dispară rând pe rând'', pentru că nu ar mai fi nevoie de ei.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
11 mai, 13:24
stalin si poporul rus
BULDOGULE ZBLAGA !!!!!
TE AMENINTAM,CA STENOGRAMELE PNL-UI SUNT DE LA POPORUL EROIC RUS,CARE
VA SCAPAT DE NEMTII FASCISTI.NU TE PUNE CU NOI.IMEDIAT SA DEZERTEZI DIN
PELELEUL VOSTRU PLIN DE HOTI SI RETARDATI.VINO LA NOI,CU TOTI BANI FURATI DE PERDELEUL LU BASINESCU.DACA NU VI,ITI RUP BULDOGUL.UMFLATU
LE CU POMPA.BALBAITUL SI SASITUL DE ATANASIUL, ESTE SPIONUL NOSTRU.
SI ORBAN, SI TURCALETUL-TURCESCU, SUNT ACOPERITI CU FLEGMELE NOASTRE
VAMESULE TEMBEL SI HOT DE EURO,TE PRINDEM LA VAMA BORS,SI TE BAGAM IN
COTETUL NOSTRU,PLIN DE PORCI,CA TINE.URATULE !!!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ