Blaga: Dacă PNL face moţiune de cenzură doar ca vendetă la adresa PSD sau UDMR, noi nu participăm

| 10 mar, 2014

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, că democrat liberalii au finalizat cartea neagră a guvernării USL şi vor iniţia o moţiune de cenzură, menţionând însă că dacă PNL va iniţia un demers similar "doar ca o vendetă" la adresa PSD sau UDMR, atunci partidul său nu va achiesa.

Preşedintele PDL,  Vasile Blaga, a precizat, înainte de şedinţa BPN al PDL, că nu a discutat cu colegii din opoziţie şi este "tare curios" să vadă dacă liberalii vor iniţia o moţiune de cenzură.

"Nu am discutat cu ceilalţi din opoziţie. Nici ei cu noi, e adevărat. Nu ştiu care e poziţia PNL în acest moment, sunt tare curios să vedem, pentru că ei, dacă vor iniţia o moţiune de cenzură doar ca o vendetă la adresa PSD sau UDMR, noi nu vom achiesa la asta", a spus Blaga.

Întrebat ce şanse ar avea o moţiune de cenzură să doboare Guvernul Ponta, Vasile Blaga a răspuns: "După câte am văzut noi marţea trecută, domnul Ponta are o majoritate suficientă în Parlament".

Blaga a mai spus că democrat-liberalii au finalizat pe cartea neagră a guvernării USL şi vor să iniţieze o moţiune de cenzură, dar nu ştiu cine o va mai semna.

El a arătat că i-a invitat public pe reprezentanţii opoziţiei să susţine demersul, iar unii dintre ei au spus că nu-şi doresc să colaboreze cu democrat-liberalii.

"I-am invitat public deja şi o să şi discutăm cu ei, asta nu este nicio problemă. Dar public noi i-am invitat. Dânşii au spus că deocamdată nu-şi doresc să colaboreze cu noi în opoziţie", a adăugat Blaga.

El a mai spus că programul trimis de Victor Ponta este "pur şi simplu o bătaie de joc", "nu are niciun fel de viziune şi nu se fundamentează pe nimic".


Tag-uri: psd, Vasile Blaga
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ