Blaga: Nu sunt adeptul excluderilor. Udrea mi-a spus că rămâne în PDL

| 08 aug, 2013

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, declară că a avut miercuri o întâlnire cu Elena Udrea, în care aceasta şi-a declarat "devotamentul faţă de partid" şi a arătat că nu o interesează o altă construcţie politică.

"Am avut o discuţie - n-am niciun motiv să cred că nu a fost foarte sinceră - cu doamna Udrea. Şi-a declarat devotamentul faţă de partid, faţă de faptul că nu o interesează o altă construcţie politică. I-am spus şi eu că anumite declaraţii pe care le-a făcut au nemulţumit şi că a şi primit reacţiile unor colegi, lucru care pe mine nu mă bucură. Până la urmă aceste lucruri trebuie discutate în interiorul partidului", a spus liderul PDL, la Digi 24.

Vasile Blaga a negat existenţa unei liste negre a PDL pe care s-ar afla nume ca Elena Udrea sau Theodor Paleologu şi spune că nu este adeptul excluderilor, iar acest subiect nu se află pe agenda Colegiului Director care va avea loc în 17 august la Baia Mare.

"Vom discuta stadiul în care noi ne îndeplinim obligaţiile pe care ni le-am asumat în programul nostru politic. Nu ţinem pe nimeni cu forţa în partid, dacă cineva îşi doreşte un alt drum e liber să îl abordeze", a precizat Vasile Blaga, care a spus că nu s-a referit la cineva anume atunci când a declarat că "nu poţi fi un membru fidel al PDL contribuind la construcţia altui partid; ipocrizia nu poate fi dusă la maximum".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ