Blaga: Nu vreau să fiu preşedinte; mai degrabă o funcţie executivă

| 23 mai, 2013

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat că nu doreşte să fie preşedintele ţării, întrucât consideră că ar fi mai potrivit într-o funcţie executivă.

"Aici nu merge după dorinţă sau nu. Cinstit, nu-mi doresc o astfel de funcţie. Eu cred că aş fi mult mai potrivit într-o zonă executivă, reală, dacă o să mă mai gândesc vreodată la aşa ceva. Am avut toate funcţiile, în afară de cea de premier şi de preşedinte, dar până la urmă noi suntem o echipă şi hotărăşte echipa şi până la urmă hotărăşte partidul în ansamblul lui", a spus Blaga.

Totodată, preşedintele PDL a menţionat că la sfârşitul anului vor fi anunţaţi candidaţii pentru europarlamentare şi candidatul pentru preşedinţia ţării, PDL aflându-se la acest moment în faza înscrierilor pentru candidaturile la europarlamentare.

"Vom avea alegeri interne în partid, cei care vor dori să onoreze candidatura pentru funcţia de preşedinte al României vor trece prin vot", a mai spus Blaga.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ