Blugento ajunge la 300 de magazine online

| 19 dec, 16:00

Blugento, companie clujeană specializată în furnizarea de soluții de ecommerce bazate pe platforma Magento, ajunge la 300 de magazine online construite de la zero pentru clienţi din aproape toate domeniile de activitate.

Până în prezent, peste 350.000 de produse au fost comercializate prin intermediul platformei Blugento, din industrii foarte variate, de la domenii populare în online, precum fashion, beauty, home&deco şi produse pentru copii, la domenii care presupun comercializarea de produse nișate, precum cele pentru apicultori, obiecte de artă sau produse tradiționale românești.

„Ritmul în care lucrăm este unul foarte alert. Lansăm câte un magazin online în fiecare zi și, ținând cont de cererea ridicată din ultimele luni, estimăm că în următorul an va crește acest indicator”, spune Sandu Băbăşan CEO Blugento. „Cererea din ce în ce mai mare din partea mediului antreprenorial se datorează şi faptului că eforturile noastre nu se limitează la realizarea unui site, ci vizează integrarea acestuia cu soluţiile populare de pe piaţă şi dezvoltarea unui sistem de sprijin pentru start-up-uri, în general, care să le asigure succesul online”.

În acest sens, platforma Blugento este integrată cu peste 100 de soluții de plată, curierat, marketing și alte servicii care oferă avantaje competitive magazinelor online. Iar până pe 22 decembrie, clienţii care vor achiziţiona unul dintre cele trei tipuri de abonament, vor primi beneficii de peste 2.000 de euro.

Acest lucru este posibil prin contribuţia a 10 furnizori de servicii eCommerce şi a unui furnizor de servicii de training care, pentru prima oară în eCommerce-ul din România, şi-au unit forţele în încercarea de a susţine magazinele online.

Punctual, clienţii vor beneficia de:

-      3 luni de abonament gratuit la orice pachet Blugento

-      implementare gratuită a soluției de plăți online eBTPay și comisioane preferențiale

-      100 livrări gratuite cu EasyPost

-      250 de euro credit pentru procesarea comenzilor prin Frisbo

-      50% reducere la abonamentul 2Performant - platforma de marketing afiliat

-      50% reducere la crearea campaniilor de Facebook & Google cu OneDigital

-      2 luni de abonament SEO gratuit oferit de Target Web

-      30 zile gratuite în aplicația Ve

-      3 luni abonament gratuit în aplicația Smart Bill pentru noii clienți

-      Membership gratuit pe un an în ARMO - Asociația Română a Magazinelor Online

-      Acces gratuit la Webinarul eCommerce susținut de specialiști de la GPeC - Gala Premiilor eCommerce

„Cât priveşte anul viitor, vom extinde parteneriatele strategice la nivel național cu un jucător mare de pe piața de telecom, dar și cu alți furnizori de soluții de eCommerce din zona de curierat și plăți online. Pe plan extern, am avut un feedback foarte bun pe soluția de eCommerce pe care o oferim. Exista clar nevoia unei soluții SaaS pe Magento, iar Blugento vine cu avantajul unui design custom modern și cu un cost foarte avantajos. Acest lucru ne dă curajul să ne promovăm și mai puternic produsul pe piața externă, odată cu demararea unei noi runde de finanţare la începutul anului viitor”, mai spune Sandu Băbăşan.

Despre Blugento

Blugento este o companie clujeană, specializată în furnizarea de soluţii de ecommerce bazate pe platforma Magento, cea mai populară platformă de comerţ electronic din întreaga lume. Implementarea platformei Blugento permite construirea unui magazin online de la zero, într-o singură zi, clienţii având acces la toate funcţionalităţile oferite de platforma Magento, adaptate la piaţa din România din punct de vedere fiscal şi legislativ. Blugento are în prezent peste 200 de clienţi şi oferă o gamă completă de servicii de ecommerce, necesare succesului unui magazin online: infrastructură tehnică, hosting, update-uri de securitate, integrare cu servicii de marketing, SEO și alte servicii conexe comerțului online.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ