Bodyguardul care a sărit să bată o jurnalistă la Skopje a primit 400 de euro amendă

| 24 iul, 2013

Bodyguardul care i-a agresat pe jurnaliştii Pro TV la Skopje, Iulian Ioniţă "Buze", a fost audiat de poliţia macedoneană şi a pledat vinovat în faţa tribunalului, fiind amendat cu 25.000 de dinari (400 de euro), la fel cum a fost şi managerul stelist, Mihai Stoica.

Luni după-amiază, la Skopje, reporterii ProSport şi ProTV au fost agresaţi de managerul Mihai Stoica şi de un bodyguard care a însoţit lotul Stelei, la antrenamentul oficial al formaţiei antrenate de Laurenţiu Reghecampf, înainte de returul cu Vardar din Liga Campionilor..

Stoica şi agentul de pază i-au smuls din mâini telefonul mobil jurnalistei ProTV Alexandra Tănăsescu şi au şters imagini de pe acesta. Stoica le-a cerut jurnaliştilor să părăsească arena şi a proferat injurii la adresa lor.

Alexandra Tănăsescu a primit îngrijiri medicale la spital şi i-a fost eliberat un certificat medico-legal.

Reprezentaţi ai poliţiei au ajuns în jurul orei 00.00, ora locală, la hotelul în care este cazată delegaţia Stelei, pentru a-l identifica pe agresor. Stoica şi-a recunoscut faptele, însă a refuzat iniţial să meargă la poliţie. În cele din urmă, Stoica a acceptat să meargă la secţia de poliţie, dar acolo managerul Stelei a negat însă că ar fi avut gărzi de corp. Oficialul Stelei a declarat în faţa autorităţilor că persoanele care au participat la agresarea jurnaliştilor nu sunt gărzile sale de corp şi că nu sunt cazaţi în hotelul Stelei.

Mihai Stoica a pledat vinovat, marţi, în faţa judecătorului din Skopje şi a fost amendat cu 25.000 de dinari, aproximativ 400 de euro, urmând să suporte şi cheltuielile de judecată, după ce a agresat echipa ProTV în Macedonia.

Campioana României, Steaua Bucureşti, s-a calificat în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, după ce a trecut, cu scorul general de 5-1, de echipa macedoneană Vardar Skopje, în turul doi preliminar al competiţiei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ