Bogdan Aurescu a numit un nou purtător de cuvânt după gafa cu steagul Germaniei pus pe harta Franței

| 17 apr, 21:33

Bogdan Aurescu a numit-o în funcția de purtător de cuvânt al MAE pe Raluca Lunculescu, jurnalist specializat pe teme de politică externă, cu o experiență de peste 13 ani în domeniu.

Raluca Lunculescu și-a desfăsurat activitatea in presa incepand din anul 2001, in calitate de redactor stiri externe. A continuat apoi ca sef al departamentului Stiri Externe, reporter special si senior editor pentru unele dintre cele mai importante televiziuni din Romania, anunță MAE.

Postul de purtător de cuvânt este vacant de la începutul lunii martie, când Brânduşa Predescu a fost eliberată din funcţie pentru modul în care a gestionat, în relaţia cu Agerpres, problema redactării unei broşuri în care steagul Germaniei a fost imprimat peste harta Franţei.

A transmis de la fata locului si a acoperit evenimente de interes international, precum: ceremoniile de aderare a Romaniei la NATO (2004) si la UE (2007), vizita Papei Benedict XVI in Turcia (2006), funeraliile nationale ale presedintelui polonez Lech Kaczynski (2010), criza din Siria (2011), alegerile parlamentare din Grecia (2012), alegerile prezidentiale din SUA (2012), "Revolutia Demnitatii" din Ucraina (2013), alegerile prezidentiale din Ucraina (2014), atacurile teroriste din Paris (2015), mai precizeaza MAE.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ