Bogdan Aurescu este audiat la Senat în legătură cu GAFA de la ambasada României din Paris

| 10 feb, 10:23

Comisia pentru politică externă din Senat îl va audia, marți, de la ora 11,00, pe ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, "în legatură cu evenimentele de săptămâna trecută de la ambasada României de la Paris", conform programului comisiilor permanente, publicat pe site-ul Senatului.

Scriitorul Radu Portocală afirmă, într-o scrisoare adresată ambasadorului României la Paris, Bogdan Mazuru, că mailul în care a primit invitația la o recepție organizată cu ocazia vizitei președintelui Klaus Iohannis în Franța conținea un fișier în care erau trecute numele celor invitați și diverse comentarii precum "indezirabil", "scârbos" sau "vrea cu soția", notează Agerpres.

Citește și: JENANT: Gafe incredibile la Paris, înaintea vizitei lui KLAUS IOHANNIS

Diplomatul de la Ambasada României la Paris care a redactat fișierul trimis odată cu invitațiile a fost sancționat cu avertisment, informează un comunicat de presă remis, luni, AGERPRES, de către Ministerul Afacerilor Externe (MAE).

Corpul de Control și Evaluare Diplomatică a analizat și implicarea directorului ICR Paris, ca urmare a transmiterii respectivului fișier, acesta fiind, la rândul său, sancționat cu avertisment.

Citește și:  MAE reacţionează în scandalul invitaţiilor trimise de directoarea ICR Paris: Este o gafă monumentală

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ