Bogdan Licu, propus pentru funcția de procuror general interimar

| 19 apr, 16:48

Secția pentru procurori a CSM l-a propus pe Bogdan Licu procuror general interimar.

Bogdan Licu a fost propus procuror general interimar de Secția pentru Procurori a CSM. Decizia o ia președintele Iohannis.

Secţia pentru procurori a CSM a decis vineri delegarea lui Bogdan Licu în funcţia de procuror general interimar. Bogdan Licu ocupă în prezent funcţia de adjunct al procurorului general.

"În şedinţa Secţiei pentru procurori din data de 19.04.2019 s-a dispus delegarea domnului procuror Dimitrie Bogdan Licu, adjunct al procurorului general al României, în funcţia de procuror general al României până la ocuparea funcţiei prin numire, dar nu mai mult de 2 luni", se arată într-un comunicat al CSM.

Președintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind eliberarea din funcția de procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație şi Justiție, fiind vorba, de fapt, despre pensionarea lui Lazăr care vine după o săptămână plină de atacuri la adresa sa.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ