Bogdan Oprea Show

| 10 oct, 2013

Tot zapând prin emisiuni, consilierul prezidențial Bogdan Oprea a încurcat televiziunile și s-a rătăcit o idee prin labirintul mediatic rău intenționat al hainului Dan cel fără o lentilă, mogulul preferat al șefului de la Cotroceni. Altfel e greu de explicat cum cineva, interesat probabil de show-ul păcătos al lui Capatos de pe Antena 1, ajunge să intervină în emisiunea lui Gâdea, pe Antena3, pe o temă care nu este în discuție.

Oricum, greșeală sau nu, intervenția telefonică buclucașă ne-a adus aminte de alta, când Elena Udrea a fost ironizată că a sunat incognito la un post de radio pentru a-și lăuda performanțele ministeriale de la acea vreme. Consilierul Oprea a replicat burzuluit apostrofărilor cu care l-au întâmpinat atât Gâdea cât și invitații acestuia și, într-un fel îi înțelegem supărarea.

Confuzii se întâmplă și la case mai mari, cum ar fi intervențiile Elenei Băsescu în Parlamentul European pe tema pescuitului în zonele arctice. În fond, în tot acest conflict politic televiziunile astea au început să se amestece atât de bine în capul celor vizați, dovadă și procesul de șantaj în care sunt vizați un director dar și Dan Voiculescu și fiica acestuia, în care s-a preferat acuzarea preventivă și in corpore a întregului trust de presă. Dacă n-au șantajat, poate o vor face și, similar, dacă Gâdea și invitații săi nu au avut vila Dante ca temă de discuție, apăi le-a dat-o într-un acces de generozitate confuză chiar consilierul președintelui.

Dacă ar fi fost un meci de fotbal, ce a executat consilierul Oprea s-ar fi numit un autogol clar... Cum însă era vorba doar de confuzii politice pe un post neagreat de Cotroceni, consilierul și-a folosit superputerea aceea specifică, care îi permite oricărui intelectual să se scoată din necaz cu prima scuză care-i trece prin cap și anume, în cazul de față, că niște oameni răi l-au împiedicat să intervină pe tema dorită, cu peste o jumătate de oră în urmă, mai precis la emisiunea Subiectiv a lui Răzvan Dumitrescu. Aceasta ar fi una din explicații, alta fiind aceea a decalajului între enunțul făcut într-o emisiune și apelul telefonic constrângător, de la Cotroceni, care l-a stârnit pe consilier în cu totul altă emisiune. Sau, mai știi, poate că Bogdan Oprea a fost alarmat la timp, dar a avut un moment de black-out specific, precum doctorul Ciomu, reușind să se dezmeticească abia după 30 de minute, cu bisturiul în afacerile domnului Gâdea.

În aceste condiții, ce să ne mai mirăm că distinsul consilier a insistat să caute victoria confundând poarta proprie cu cea adversă. Acesta a afirmat despre Vila Dante nu numai că n-a aparţinut dar şi că, atenție, nu a fost dată vreodată în folosinţă preşedintelui României. Asta după ce Traian Băsescu a povestit în repetate rânduri că folosea cel puțin piscina și facilitățile acesteia.

Cum nu ne putem imagina că președintele Românie sărea gardul vilei, nu putem decât să presupunem că, înaintea emisiunii cu ghinion, Bogdan Oprea a avut o zi grea, pe care a stins-o cu ce a putut... Căci în urma intervenției telefonice, însuși consilierul Oprea părea că vine de la o chermeză de la Vila Dante...

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
10 oct, 2013
cantautor
Bogdan Oprea a declarat, pentru "Adevărul", că nu se pune problema unei confuzii.

"Am cerut să intervin în emisiunea lui Răzvan Dumitrescu (n.r.: difuzată anterior celei moderate de Mihai Gâdea) şi mi-au făcut legătura mai târziu din regia de emisie. Nu am făcut nicio greşeală, am fost bucuros că am putut să dezmint cele prezentate", a declarat Oprea.
O supozitie:
Este posibil ca si ziarista sa fi fost la Dante inainte de a se apuca sa scrie...
Poate chiar s-o fi intalnit pe acolo cu Oprea...
10 oct, 2013
Ferenczy Stefan
canciautor
măi, penibilule, emisiunea la care face referire consilierul fusese cu peste 30 de minute în urmă, sau poate crezi că a stat Oprea cu telefonul la ureche, în poziție de drepți o jumătate de oră să i se facă legătura? că doar nu-i retardat, e doar consilier...
10 oct, 2013
cantautor
precizare Dl.Ferenczy
plictiseala mare,nu-i asa?
10 oct, 2013
Ferenczy Stefan
precizare
Adevărul, friendly press, deci: Ulterior, purtătorul de cuvânt al Preşedinţiei a încheiat conversaţia, iar în cadrul unei alte intervenţii telefonice, a menţionat că se referea la un subiect discutat în cadrul unei alte emisiuni a postului Antena 3.

Pe de altă parte, în acelaşi interval orar, Victor Ciutacu realiza, la postul RTV, al cărei subiect era chiar modul în care preşedintele Traian Băsescu ar dispune de Vila Dante.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ