Bolile care apar din cauza gândurilor negative

| 25 mai, 18:17

Persoanele stresate sau cu gânduri negative se îmbolnăvesc de ulcer, acnee sau ficat. Iată cum te afectează furia și neîmplinirile!

Persoanele care sunt stresate, care suferă sau sunt furioase favozirează eliberarea de substanțe chimice în organism care, în cantități mari, afectează buna funcționare a organelor interne și reduc producția de „substanțe bune” - endorfinele (moleculele fericirii).

Dezamăgirile, decepțiile, ne­mulțumirea de sine și furia la adresa propriei persoane sunt principalii dușmani. Atunci când ficatul suferă, există gânduri toxice care parazitează mintea. Este indicat să conștientizezi ce factor anume îți produce furie sau nemulțumire. De asemenea, o tensiune crescută arterială este simbolul organic al unei "presiuni a vieții”.

Hipotensiunea arterială are legătură cu perceperea lipsei de protecție și de securitate, resimțite la nivel emoțional. Persoanele hipotensive au nevoie constantă de afecțiune, de siguranță și de echilibru.

 

Citește mai departe pe doctorulzilei.ro

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ