BOMBĂ în showbiz! O vedetă râvnită de toţi bărbaţii şochează: Îmi plac mai mult femeile

| 10 iul, 18:18

E frumoasă de pică, iar mama natură a fost darnică în ceea ce o priveşte şi nu puţini sunt bărbaţii care, atunci când îi privesc pictorialele, se duc cu gândul departe… foarte departe. Însă Roxana Vancea aruncă bomba: îi plac femeile, scrie click.ro.

“Elena e iubita mea”, spune Roxana Vancea clar şi răspicat despre o bunăciune brunetă alături de care se fotografiază în ipostaze îndrăzneţe.

Mulţi au crezut că fetele doar se joacă sau că vor doar să stârnească imaginaţia pofticioşilor, însă realitatea, spune fosta asistentă TV, este alta: atingerile şi sărutările cu prietena ei sunt pe bune, din dragoste.

Dragoste adevărată între două femei. Iar Roxana se mândreşte cu lucrul acesta, ba chiar susţine că sunt persoane din jurul ei care ştiu despre această relaţie.

Părinţii i-au acceptat orientarea

“Nu am avut reacţii negative. Ai mei (n.r. - părinţii) nu mi-au zis niciodată nimic de prietenii sau de prietenele mele”, a explicat bruneta. Fosta asistentă TV susţine că s-a iubit şi cu bărbaţi, dar că, pe parcurs, a descoperit că îi plac şi femeile.

Şi asta, nu din cauza vreunui bărbat care a dezamăgit-o. Întrebată dacă poate afirma răspicat că este lesbiană, răspunsul ei clar a fost, din nou, surprinzător: “Îmi plac şI femeile. Mai mult femeile, sunt mai interesante. Elena e mai specială. Doar ea!”.

Şi-a tatuat numele lui Bendeac

În toamna lui 2013, despre Roxana Vancea şi Mihai Bendeac s-a spus că ar fi avut o relaţie… atipică. Cei doi au fost colegi de platou la “iComedy”, perioadă în care îşi postau pe internet imagini în care se sărutau.

Zvonurile au fost alimentate de un gest de-al Roxanei, care şi-a tatuat pe braţ numele lui Mihai. Un alt gest de-al ei, care a lăsat loc speculaţiilor, a fost un tricou cu un mesaj obscen: “Keep Calm mă F** doar Bendeac”. Dincolo de bârfe, cei doi nu au declarat că ar fi fost iubiţi. Iar ea susţine că sunt doar prieteni.



Citeşte şi: DELIA, avertisment dur din partea medicilor: Ar putea rămâne fără voce

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
12 iul, 12:10
Gabriela
Activitate usoara siprofitabila!!!
Lucreaza de acasa intr-o activitate usoara si interesanta. Ai nevoie de un calculator ,internet si cateva ore din timpul tau liber.Acum ai ocazia reala de a castiga bani foarte repede, cu putina ambitie si bunavointa. Sistemul este bine pus la punct si este simplu pentru toti! Fa acum primul pas si cere urgent detalii mai multe la adresa mea de email: [email protected]
Oferta valabila pentru toate localitatile tarii.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ