BOMBĂ! Iubitul chinez al Monicăi Gabor a devenit patronul lui AC MILAN

| 10 mar, 11:54

Silvio Belusconi a cedat 30% din acţiunile echipei de fotbal AC Milan omului de afaceri thailandez Bee Taechaubol, dar acţionarul majoritar al rossonerilor, cu peste 51% din acţiuni pare să fie iubitul Monicăi Gabor, Mr. Pink.

Avocatul lui Mr. Pink a achizitionat pachetul majoritar de actiuni de la AC Milan, cumparandu-l de la magnatul italian Silvio Berlusconi. “Felicitari lui Mr. Pink pentru ca a semnat contractul cu fostul prim-ministru al Italiei, Silvio Berlusconi, prin care a devenit actionar majoritar la AC Milan”, au spus apropiatii iubitului Monicai Gabor, potrivit wowbiz.ro

Presă italiană scrisese zilele trecute că Berlusconi a semnat un acord pentru vânzarea unui sfert din acţiunile deţinute, în schimbul a 250 de milioane de euro, către un om de afaceri thailandez, Bee Taechabuol. Astfel, suma plătită de Mr. Pink pentru pachetul majoritar de acţiuni de la AC Milan depăşeşte o jumătate de miliard de dolari.

Mr. Pink şi Monica Gabor sunt împreună de trei ani, dar există zvonuri că s-au despărţit acum câteva luni, însă infirmate de fosta soţie a lui Irinel Columbeanu.

 

Citeşte şi: Monica Gabor, criticată dur în Daily Mail

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ