BOMBĂ! Marian Vanghelie, semnături pe bani pentru Elena Băsescu

| 19 mar, 17:45

Marian Vanghelie şi-a trădat partidul şi a strâns semnături pentru fiica duşmanului declarat Traian Băsescu! Un martor din dosar l-a turnat pe Vanghelie şi a povestit anchetatorilor cum a fost pus să adune 10 mii de semnături pentru candidatura la europarlamentare a Elenei Băsescu, informează România TV.

Informaţiile apar în documentele prezentate de procurori Instanţei Supreme, cea care de altfel a decis şi arestarea edilului Sectorului 5.Pe baza denunţului formulat de Dumitru Marin, acesta spune că ar fi fost obligat de Marian Vanghelie să strângă semnături pentru candidatura la europarlamentare a Elenei Băsescu, potrivit România TV.


"În primăvara anului 2014, inculpatul Marian Vanghelie i-a cerut să strângă 10.000 de semnături pentru candidatura la alegerile europarlamentare a Elenei Băsescu, banii necesari acestei activităţi fiind scăzuţi din comisionul care-i era cerut. (...) Suma plătită pentru cele 9.000 de semnături strânse fiind de câte 15 lei/semnătură."
sursa: referatul DNA cu propunere de arestare

CADOU RECORD PENTRU MAJORATUL FIULUI LUI VANGHELIE: 100 DE MII DE EURO
"Dumitru Marin a relatat că, când fiul inculpatului şi-a serbat majoratul, i-a dat aproximativ 95.000 de euro cash."
sursa: referatul DNA


VANGHELIE, PRESIUNI SĂ SCAPE DE DENUNŢURI
"Să ştiu cum mă ajuţi, să mă apăr. Rămâi şi tu cu nişte lucruri că ăştia le confiscă. Şi nici nu ne ajută, nici pe tine, nici pe mine. Rămâi cu casele alea, sunt 1 milion de euro. Pe mine mă interesează să spui că tu le-ai cumpărat, să nu mă bagi că ţi le-am dat eu, că l-am pus eu. Nu vorbi. Eu oricum nu vorbesc nimic şi nu recunosc nimic. Nu te ajută cu nimic dacă îmi fac ăştia belele."
sursa: referatul DNA cu propunere de arestare

Citeşte şi: Cu cine s-a întâlnit Marian Vanghelie în miez de noapte înainte de arest

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ