BOMBĂ! Marile CENTRE COMERCIALE din Capitală, verificate de ANAF

| 25 aug, 15:14

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală a început să facă verificări la mai multe centre comerciale mari şi reţele de hypermarketuri.  Pe lista firmelor la care Fiscul a început verificările sunt unele dintre cele mai mari mall-uri din România, scrie DIGI24.RO

Inspectorii ANAF fac verificări la mai multe centre comerciale din Bucureşti şi din ţară pentru că vor să vadă dacă bilanţurile lor financiare sunt depuse la zi, dacă datele financiare sunt cele reale şi dacă au fost plătite toate taxele datorate statului.

Pe listă sunt nume sonore: Unirea Shopping Center, mall-ul AFI Cotroceni şi mall-urile din zonele Plaza şi Vitan, toate din Bucureşti. Inspectorii ANAF au mai început verificări şi la centrele comerciale deţinute de Iulius Mall în Timişoara şi Cluj.

Pe lista Fiscului mai apar şi două cunoscute reţele comerciale, lanţul de hypermarketuri Cora şi reţeaua de supermarketuri Billa România.

Este vorba despre o inspecţie financiară periodică. Centrele comerciale au fost anunţate că li se vor verifica actele din ultimii cinci ani.

Firmele controlate de ANAF

Unirea Shoping Center

Cotroceni Park (AFI Palace Cotroceni)

Bucureşti Mall Development and Management

Iulius Mall Timişoara

Iulius Mall Cluj

Billa România

Bricostore România

România Hypermarche (Cora)

Peek&Cloppnburg

P.P. Distributors România

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ