BORCEA i-a cumpărat libertatea Valentinei Pelinel cu 2.000.000 de euro. A vrut să o vadă divorțată cu orice preț

| 20 ian, 19:42

Când toată lumea credea că s-a spus tot ce era de spus despre epopeea Cristi Borcea-Valentina Pelinel, detalii absolut neașteptate ies la iveală din sânul anutuajului pe care cei doi au ajuns să-l împartă, scrie Libertatea.ro.

 

Ea gravidă, el întemnițat, o țară întreagă isterizată de povestea cu iz adulterin în care cei doi sunt protagoniști. De aici, scenarii cu carul și, bașca, informații atât de picante furnizate direct din apropierea lor. Nu încape nici un dubiu că Valentina Pelinel și Cristian Borcea sunt vedetele mondene ale anului. La cât s-a vorbit despre ei, părea că guralivilor nu le-a scăpat niciun detaliu însă acum, la mai bine de două săptămâni de la răbunirea scandalului în care blonda este acuzată că a rămas gravidă cu soțul altei femei (Alina Vidican), apare un scenariu absolut uluitor. Dar pentru a vi-l expune, trebuie să creionăm puțin contextul.

Înglodată în datorii

Deci, s-a spus că aventura lui Borcea cu Pelinel durează de ani de zile, încă de pe vremea când ea era nevasta lui Cristi Boureanu. Și s-a mai spus că atât de îndrăgostit era de ea încât i-a cerut să divorțeze, așa cum a făcut și el și să se căsătorească. De asemnea, s-a vorbit despre faptul că ar fi luat-o pe Alina de soață, de ciudă că Valentina nu a reacționat prompt la planul lui amoros. Pe atunci, blonda noastră actualmente însărcinată nu-și mai vedea capul de datorii. Ea și Boureanu obținuseră de la bănci aproape patru milioane de euro prin credite destinate investițiilor personale și nu le-a fost ușor. La vremea partajului, care a venit firesc la pachet cu divorțul pronunțat în 2014, s-au împărțit și datoriile.

Mihaela cunoaște situația?

Dar de unde să scoată Valentina atâta amar de bănet. ”Cam 2.000.000 de euro era partea ei de plată și, evident, nu a avut de unde să-i dea. Ce o fi făcut, cum i-o fi sucit mințile lui Borcea, nu știe nimeni, cert este că el i-a achitat datoria pentru a-i obține libertatea. Chiar dacă era cu Alina, o voia divorțată pe Valentina și a dat două milioane pentru asta. Inclusiv, Mihaela, fosta lui soție cunoaște situația, că de ea nu prea s-a ascuns”, susține un apropiat al fostului acționar dinaovist. Acum, dacă nu or fi fost chiar două milioane în cap, doar Borcea și Pelinel știu, dar experiența ne-a învățat că nu iese niciodată fum fără foc.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ