Negocieri secrete, între Alina și Cristi Borcea! Cuvântul-cheie: DIVORȚ! Informații EXCLUSIVE!

| 27 ian, 10:55

Vizita pe care Alina Vidican i-a făcut-o lui Cristi Borcea, duminică, la Penitenciarul Jilava a avut un motiv bine întemeiat, iar nmoptivul pentru care fostul acționar dinamovist a acceptat să o vadă pe (încă) soția lui a fost unul practic. Mai exact, cei doi au negociat, pare-se, la sânge condițiile... libertății, scrie Spynews.ro.

Duminică, la orele prânzului, Alina Vidican, însoțită de cei doi copii ai săi cu Borcea, dar și de Patrick, băiatul acestuia din căsătoria anterioară, s-a înființat la Penitenciarul Jilava cerând să fie primită de soțul ei. Iar după trei ore de discuții, Alina a ieșit de la vizita făcută, ceva mai relaxată, refuzând însă să spună ce a discutat cu fostul acționar dinamovist.

Motivele pentru care a fost la Penitenciar, chiar dacă soțul i-a interzis asta, sunt însă, spun sursele noastre, practice. Mai exact, se pare că Alina Vidican și Cristi Borcea au negociat despărțirea lor și termenii financiari ai divorțului. Mai exact, susțin sursele noastre, soția fostului acționar dinamovist și-a dat seama că nu are nicio șansă să își păstreze căsnicia în aceste momente, așa că a apelat la înțelegerea soțului cu privire la asigurarea financiară a copiilor lor. Atsfel, se pare că în averea car eîi va rămâne Alinei se numără afacerile care sunt pe numele ei și a fratelui său, precum și o compensație financiară importantă, suficientă pentru un trai liniștit de acum înainte.

De-a lungul ultimelor săptămâni s-a tot vorbit despre iminentul divorț dintre cei doi. De altfel, între Alina Vidican și Cristi Borcea pare să fi intervenit o ruptură greu de surmontat, motivul fiind anunțul făcut de Valentina Pelinel cu privire la faptul că va deveni mama unui băiețel, fără să numească însă explicit cine este tatăl viitorului ei bebeluș, chiar dacă toată lumea bănuiește că ar fi vorba de fostul acționar al echipei Dinamo București.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ