DIVORŢUL ANULUI se prefigurează în România! CINE sunt protagoniştii celebri: soţii şi amantul

| 19 ian, 20:01

Dumitru Martin, fost actionar al firmei Polaris Constanta si arestat de FBI in SUA, dupa ce a mituit un ofiter al Fortelor Aeriene pentru un contract valoros, si-a bagat "coada" intr-o familie de medici celebri, pe care i-a adus la divort, scrie Cancan.ro.

Dumitru Martin a gasit leac pentru necazurile cu legea americana, necazuri care nu-i dau pace de cativa ani, in amor! Ca sa mai uite de suparari, afaceristul si-a gasit refugiu in bratele unei femei maritate. Si nu oricine, ci o doctorita din lumea buna a Capitalei, respectiv sotia lui Horia Orban, seful clinicii de ortopedie de la Spitalul Elias, directoare la randul ei al celui mai mare Institut Clinic din București. Intalnirile secrete dintre omul de afaceri si doamna Orban au iesit, intr-un final, la suprafata, iar Horia Orban a decis sa divorteze.

"Medicul milionarilor" cum e cunoscut Horia Orban, a declarat intr-un interviu pentru cetateanul.net ca actele de divort le-a depus anul trecut, pe data de 7 septembrie, iar hotararea de divort a fost pronuntata dupa 30 de zile. Doctorul a marturisit ca mariajul, care a durat 18 ani, a inceput sa scartaie dintr-o data si a decis ca e momentul sa incheie socotelile cu sotia. Nu stia la momentul respectiv ca ea are o relatie cu Dumitru Martin, pe care-l cunostea de altfel, intrucat iesisera de mai multe ori la restaurant.

Astfel, Horia Orban spune ca si-a dat seama ca intre cei doi ar fi mai mult decat o relatie de prietenie dupa ce ea a plecat in New York, imediat dupa ce a depus actele de divort. Oficial, fosta doamna Orban a spus atunci ca pleaca la ziua unei prietene, insa vizita ei a devenit suspecta atunci cand, dupa petrecere, ea a decis sa ramana in continuare in America, sustinand ca are de la minister o delegatie.

Prin urmare, Horia Orban banuieste ca in acea perioada s-a intalnit cu Dumitru Martin.

I-a lasat bilet

In decembrie, "medicul milionarilor" a ajuns in presa centrala din cauza unei asa-zise tentative de suicid. Presa a scris atunci ca ar fi disparut de acasa, lasand un bilet de adio. Intr-adevar, spune Horia Orban, a plecat de acasa o noapte, insa nu pentru a-si lua zilele, ci pentru a se limpezi. El spune ca a elaborat si o scrisoare pe care i-a dat-o fostei sotii, in care ii spunea ca inca tine la ea, ca inca o iubeste si ca l-a ranit foarte mult. "Am scris mai multe zile, in acea scrisoare, toate gandurile care mi s-au perindat in noptile in care nu am mai putut dormi", a spus medicul pentru cetateanul.net.

Cine este Dumitru Martin?

Omul de afaceri Dumitru Martin este fratele fostului prefect al judetului Constanţa din perioada 2002 – 2005 Gheorghe Martin si unchiul deputatului PSD Eduard Martin. Familia Martin detine societatea Polaris M Holding, care se ocupa de serviciul de salubrizare in municipiul Constanta din 1998. Polaris M Holding are contracte de salubrizare si in alte orase din tara, dintre care Arad, Targu Jiu, Eforie, Navodari, Mangalia, Alexandria, Rosiori de Vede, Turnu Magurele, Videle, Zimnicea, Alba Iulia, Bumbesti-Jiu, Slobozia, dar si cu Consiliul Judetean Timis.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
20 ian, 08:03
lorica mihaila
Castigi din prima luna! 100-285 de euro lunar! sellectam urgent persoane din toate localitatile tarii, pentru colaborare part-time sau full-time. Castigurile, de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), vin din prima luna, iar activitatea este extrem de simpla. Garantam seriozitate maxima si cerem acelasi lucru. Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ