Valentina Pelinel o dă în judecată pe Monica Tatoiu

| 23 ian, 11:11

Valentina Pelinel intenţionează să o dea în judecată pe Monica Tatoiu. Aceasta din urmă a făcut mai multe declarații despre fostul fotomodel, după ce în presă au apărut zvonuri conform cărora este însărcinată cu Cristi Borcea.

Valentinei Pelinel nu i-au plăcut declaraţiile fostei prietene de familie despre ea și vrea să o dea în judecată.

"Nu dau replici nimănui. Cine este în măsură să judece? Îmi pare rău că doamna Monica Tatoiu vorbește urât la adresa copilului meu nenăscut care nu are nicio vină și, în acest sens, voi acționa pe cale legală", a spus Pelinel.

Citește și:   BORCEA i-a cumpărat libertatea Valentinei Pelinel cu 2.000.000 de euro. A vrut să o vadă divorțată cu orice preț

Iată declarațiile care au enervat-o pe Valentina Pelinel.

"Singura femeie care merită respect în toată povestea asta este prima soție, Mihaela Borcea. Are toată stima mea. Are trei copii și a venit altă femeie și i-a stricat familia. Eu sunt de principiul că bărbații nu sunt de vină. Ele sunt de vină. O femeie care sparge o casă și se amestecă în relații... Toate cuplurile construite fără să fie pe baze solide... Femeile imorale sunt răul acestei lumi. Valentina venea la mine, povesteam despre tot... Cristi (n.r Boureanu) e exact ca mine, investește și își pune sufletul pe tavă. Are o relație extraordinară cu Dumnezeu, nu știu ce a căutat în politică. Cu femeile e naiv, își pune sufletul pe tavă. (...) O femeie imorală nu e credibilă. Ce ţie nu-ţi place, altuia nu-i face. Să mă ierte Dumnezeu, cred că a plănuit chestia asta. Pentru mine a fost un şoc când am auzit. Nu am nicio problemă cu oamenii care divorţează şi nu au copii. Dar când faci copii şi te apuci de sex iepureşte, înseamnă că din punct de vedere moral eşti zero", a spus Monica Tatoiu, conform RTV.


loading...

Ştirile orei

STIRIDESPORT.RO
h
4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
23 ian, 23:43
alexandru valeriu
??
Libertatea de opinie nu e un delict si profesoara timisoreanca ,cu experienta instructiv-educativa are dreptate aparand familia impotriva destabilizarii ei prin practici imorale . Nu e un motiv de judecata ,tribunalele au cauze serioase in rolul lor nobil de protectie a societatii , dar si de limitare a zvonisticii, pe surse, care aduce atingere persoanei .
23 ian, 16:03
BASESCU, SOBOLANUL MORT CLOSETUL AMERICAN
2 TARFE DE CACAT
IEU,BASINESCU MORT DE SIDA,LE-AM REGULAT,LA COTROCENI,SUB PAMANT DE
13 ORI.IN 1O ANI DE HAMAL ANALFAET AM TRADAT-O PE CURVEA.TIGANGA DIN
PLESCOI I-A FURAT 200 MIL EURO JEGULUI DE COCOS,TIGAN CALDARAR DE TIMIS
23 ian, 16:59
Cushma Cushma
tot eu ( nu ieu) basinescu, am regulat-o si pe ma-ta. de aceea ai iesit asa de handicapat.
24 ian, 10:10
basinescu bolnavul de eba-ebola
CUCOASE,COCOASE ,HAI LA GROAPA MATII
BA,CUSMA,CUSMA DE CACAT.MIROSI A PIPI A 2 TARFE;1 SECURISTA REGULATOARE
EDUCATOAREA DE CURVA MATOIU SA CACAIU, NASA DE BOTEZ A HANICAPATULUI
CU MUCII IN FREZA BOU,BOU..REANU,NASCUT DIN 2 SECURISTI ROMANI AFLATI
IN AFRICA.BOULE TEMBEL DE CUSMA,LA SPITALUL 9,LEGAT DE PUTA

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ