Dezvăluire şoc - Valentina Pelinel a pierdut copilul lui Borcea în 2010

| 11 ian, 08:55

Valentina Pelinel se iubeşte cu Cristi Borcea din 2010, atunci când ambii erau căsătoriţi, scrie click.ro. Dinamovistul era atunci însurat cu Mihaela, cea care i-a dăruit trei copii, dar de care s-a separat oficial în 2011, iar Valentina Pelinel era măritată cu politicianul Cristian Boureanu, de care a divorţat în 2014.

Potrivit sursei citate, Valentina a mai rămas însărcinată o dată cu Borcea, în urmă cu cinci ani.

”Alina ştia că Valentina este gravidă pentru că i-a spus Cristi. I-a povestit că ea a făcut trei luni tratamente de fertilizare şi că, în final, a rămas gravidă”, a spus o sursă, pentru Click!.

Povestea este însă mult mai dramatică, în special pentru Alina, proaspătă mămică.

”Explicaţiile lui Cristi au fost şocante. El i-a mărturisit actualei soţii că Valentina a mai rămas însărcinată în 2010, dar atunci nu a putut ţine sarcina. Era căsătorită cu Boureanu, dar copilul era al lui Borcea, care acum se simte răspunzător pentru faptul că Valentina a divorţat pentru el, că a pierdut şi copilul şi a avut mari probleme de sănătate de atunci”, a dezvăluit pentru Click! altă sursă, care, practic, a confirmat informaţiile pe care noi le aveam despre relaţia dintre Valentina Pelinel şi Cristi Borcea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
11 ian, 21:39
mihaela
Colaborare sigură pentru cei interesati de castiguri suplimentare! Incepeti rapid si fara riscuri, in asa fel incat sa castigati intr-un mod garantat bani mai multi. Oferim contract si tot ceea ce aveti nevoie pentru o activitate relaxanta si de incredere maxima. Pentru mai multe informatii, contactati-ma la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ