Borza: Mandatul meu la Hidroelectrica expiră mâine la ora 18:00

| 28 noi, 2013

Mandatul lui Remus Borza la şefia Consiliului de Supraveghere al Hidroelectrica expiră vineri, când Adunarea Generală a Acţionarilor companiei va decide componenţa unui nou Consiliu de Supraveghere.

"Voi mai fi preşedintele Consiliului de Supraveghere al Hidroelectrica până mâine la ora 18:00. Adunarea Generală a Acţionarilor va decide vineri componenţa unui nou Consiliu de Supraveghere. Eu n-o să mă mai regăsesc în noul Consiliu, pentru că n-am mai aplicat", a declarat Remus Borza, citat de Agerpres.

Întrebat care este motivul pentru care n-a mai aplicat pentru un nou mandat, el a răspuns: "Mi-ajunge un an şi şase luni la Hidroelectrica. Şi, oricum, nu mai este nevoie de mine. După ieşirea din insolvenţă, am mai stat câteva luni ca să asigur tranziţia spre managementul privat, dar acum Hidroelectrica a devenit o companie solidă, puternică, bancabilă, care se pregăteşte de listare. Eu sunt specialist în restructurare şi managementul companiilor aflate în criză. Mai am şi alte proiecte care au nevoie de mine".

Borza a precizat că Hidroelectrica a obţinut un profit de 763 de milioane de lei în primele zece luni ale anului şi va termina acest an cu un profit de 800 de milioane de lei, record istoric pentru producătorul de energie.

Remus Borza a fost administratorul judiciar al Hidroelectrica în perioada în care compania a fost în insolvenţă (iunie 2012 - iunie 2013), apoi a preluat funcţia de preşedinte al Consiliului de Supraveghere.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ