Brașov: Omul de afaceri Ioan Neculaie rămâne în arest preventiv

| 08 mar, 16:59

Omul de afaceri Ioan Neculaie rămâne în arest preventiv, după ce magistrații Curții de Apel Brașov au respins marți contestația inculpatului Ioan Neculaie care a cerut schimbarea arestului preventiv cu arest la domiciliu, dar și contestația Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov care a cerut prelungirea cu încă 30 de zile a arestului preventiv pentru omul de afaceri.

"Magistrații au respins marți atât contestația depusă de inculpat, cât și pe cea a Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov", a precizat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al Curții de Apel Brașov, judecătorul Răzvan Dicu.

"Ioan Neculaie a cerut săptămâna trecută înlocuirea măsurii arestului preventiv cu arestul la domiciliu. În același timp, și Parchetul de pe lângă Tribunalul Brașov a cerut prelungirea cu încă 30 de zile a măsurii arestului preventiv. Tribunalul Brașov, acolo unde se află dosarul inculpatului, a hotărât săptămâna trecută ca Ioan Neculaie să mai rămână în arest preventiv încă 10 zile începând din 9 martie, respingând cererea acestuia prin care cerea arest la domiciliu, cât și cererea Parchetului care a cerut prelungirea cu încă 30 de zile a arestului preventiv. Atât Ioan Neculaie, cât și Parchetul de pe lângă Tribunalul Brașov au făcut contestație la decizia Tribunalului Brașov, iar Curtea de Apel a respins marți cele două contestații. Este posibil ca din nou Parchetul de pe lângă Tribunalul Brașov să vină cu o nouă propunere de prelungire a arestului preventiv, așa cum au cerut inițial, cu 30 de zile. Vom vedea", a precizat marți Vladimir Ciolacu, unul dintre avocații omului de afaceri.

Ioan Neculaie a fost însoțit la Curtea de Apel de avocații săi, dar nu a făcut declarații nici la sosire și nici la părăsirea instanței. Neculaie, 59 de ani, este acuzat de evaziune fiscală, fals în înscrisuri sub semnătură privată, delapidare și spălare de bani.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ