Brad Pitt va fi cavaler de onoare la nunta lui George Clooney

| 20 iun, 2014

Brad Pitt va fi cavaler de onoare la nunta lui George Clooney, care se va căsători cu logodnica sa Amal Alamuddin în Italia, în toamna acestui an, a dezvăluit o mătuşă a viitorului mire.

"Cred că îl va alege pe Brad Pitt să îi fie cavaler de onoare. Ei sunt prieteni buni", a declarat Starla Clooney, mătuşa actorului George Clooney, citată de contactmusic.com.

Starla, care este pastor protestant, a confirmat de asemenea faptul că nepotul ei se va căsători cu logodnica lui, o avocată în vârstă de 36 de ani, în Italia, iar părinţii viitorului mire, Nick şi Nina Clooney, vor călători în Europa săptămâna viitoare pentru a ajuta la pregătirile de nuntă.

"Prima dată am auzit că voiau să se căsătorească în Cincinatti, care nu este prea departe de Kentucky - acesta era unul dintre oraşele la care se gândeau -, dar se pare că Cincinatti nu a tras lozul câştigător, iar nunta nu va avea loc acolo.Ştiu însă că Nick şi Nina vor merge în Italia peste o săptămână şi vor căuta, probabil, un loc potrivit pentru ceremonie", a adăugat Starla Clooney.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ