Brânduşa Novac, fost manager al Circului Globus, trimisă în judecată

| 19 apr, 2013

Fostul deputat PDL Brânduşa Novac a fost trimisã în judecatã pentru că, în calitate de manager al Circului Globus, a încheiat contracte cu o firmă la care era asociat, obţinând 750.000 de lei.

Potrivit rechizitoriului procurorilor, în perioada 2006-2009, Brânduşa Novac,  în calitate de director-manager al Circului Globus şi ordonator terţiar de credite, a încheiat 11 contracte cu o societate comercialã la care avea calitatea de asociat, şi a obţinut, direct sau indirect, suma de 758.217 de lei.

Contractele erau fie de colaborare, fie pentru realizarea unor spectacaole, iar valoarea lor totală a fost de  1.194.032 de lei.

Inspectorii de integritate au decis cã Brânduşa Novac poate fi acuzatã de conflict de interese în materie administrativã după ce a semnat două contracte pentru realizarea scenariilor şi regiei unor spectacole între ea, persoană fizică, şi "Circ&Variete Globus" Bucureşti, precum şi a unui contract de colaborare încheiat între circ şi SC Artis Sidus SRL. Valoarea totalã a celor trei contracte semnate în perioada 8 ianuarie 2007 - 12 mai 2009 este de 443.440 de lei, preciza ANI.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ