Bușoi: Interzicerea Uber și Taxify ascunde interese mari ale unui grup de apropiați ai primarului Firea

| 05 dec, 10:29

Președintele PNL București, Cristian Bușoi, susține că nu există niciun motiv real pentru interzicerea Uber și Taxify în Capitală, iar, în opinia sa, această măsură ''ascunde interese mari ale unui grup de apropiați ai primarului general, Gabriela Firea''.

"Nu există niciun motiv real al interzicerii Uber și Taxify. Nu au existat plângeri de la nivelul cetățenilor, nu au existat încălcări ale legii de către companiile respective, ba dimpotrivă, chiar companiile contribuie la bugetul local și la îmbunătățirea condițiilor de transport din Capitală. Singurul motiv real al deciziei primarului este un lobby puternic, mulți bani și beneficii câștigate de un grup de interese apropiat primarului general. Fără îndoială că și Uber și Taxify produc concurență și nemulțumire, dar de aici și până la interzicerea a două companii private este cale lungă, iar decizia Primăriei întoarce Bucureștiul în timp", afirmă Bușoi, într-un comunicat transmis, marți, AGERPRES.

Potrivit acestuia, PNL susține o dezbatere despre cum să arate transportul în Capitală, el punctând că aplicațiile de car sharing ajută direct la reducerea aglomerației din trafic, cea mai importantă problemă a Bucureștiului, pentru rezolvarea căreia primarul Firea nu a făcut nimic de un an și jumătate.

"Primăria trebuie să se asigure că există posibilitatea unor servicii de taxi la standarde de calitate, care să corespundă unei Capitale europene, dat fiind foarte bine cunoscute problemele taxiului din București. În niciun caz soluția nu este distrugerea serviciului de car sharing, pentru că acesta contribuie direct la ridicarea standardelor în domeniul transportului privat și la bugetul local", consideră liberalul.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ