Primăria Bucureşti: Panourile care au rănit oameni la furtună fuseseră desfiinţate

| 23 mai, 2013

Structurile publicitare prăbuşite în Bucureşti, care au provocat victime în timpul furtunii de azi, au fost desfiinţate de Primăria Capitalei, însă, după scurt timp, au fost reamplasate cu avize sau autorizaţii emise de Primăria Sectorului 3.

"Direcţia Control din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie Locală şi Control a Municipiului Bucureşti a constatat că aceste structuri au fost amplasate cu aprobarea Primăriei Sectorului 3 şi, deşi în repetate rânduri, aceste structuri publicitare tip prismă au fost desfiinţate pe cale administrativă prin Dispoziţie de Primar General, acestea au fost reamplasate după scurt timp cu avize/autorizaţii emise de catre primăria de sector", se arată într-un comunicat al Primăriei Municipiului Bucureşti.

Municipalitatea mai precizează, referitor la cortul prăbuşit în zona Baba Novac din sectorul 3, că ancheta în acest caz se desfăşoară la nivelul primăriei de sector.

În urma prăbuşirii cortului din sectorul 3, în care era organizat un târg de haine, au fost rănite patru persoane. Una dintre acestea, aflată în comă, este internată la Spitalul "Sf. Pantelimon".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ