Budăi, despre reducerea CAS, propusă de liderul PNL, Florin Cîţu: Dacă decide coaliţia, o punem în aplicare

| 21 mar, 18:07

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a declarat, luni, la Parlament, despre măsura reducerii CAS, propusă de preşedintele PNL, Florin Cîţu, că dacă decide coaliţia, o vor punem în aplicare. ”Nu e o decizie pe care să o ia un ministru sau altul”, a mai precizat ministrul.

 

”Dacă decide coaliţia, o punem în aplicare. Nu e o decizie pe care să o ia un ministru sau altul. Să se decidă politic şi vă comunic tot ce trebuie despre ea. Este o chestiune de Cod fiscal însă, iar Codul fiscal nu e la Ministerul Muncii”, a spus Budăi.
Potrivit ministrului Muncii, unele sindicate şi o organizaţie patronală se opun introducerii acestei măsuri.
"Am văzut chiar şi o organizaţie patronală care se opune pentru moment acestei măsuri. Sindicatele au dreptate, se adânceşte într-adevăr deficitul, dar să nu panicăm oamenii, nu le scad pensiile. Nu înseamnă că pe viitor vor avea o pensie mai mică cei care contribuie acum", a spus Budăi.
Liderul PNL Florin Cîţu a declarat, luni, despre un consens în coaliţie pe reducerea contribuţiilor, că ”încearcă să îi convingă pe partenerii de coaliţie.
”Sunt mai multe scenarii pe masă, din punctul nostru de vedere, este măsura care ajută pe toată lumea şi nu discriminează. Am văzut tot felul de propuneri care vin pentru un sector sau altul. Nu mi se pare normal, PNL vrea să îi ajute pe toţi românii, pe toţi angajaţii din România, nu doar pe unii dintr-un sector sau altul, în funcţie de ce ministru are mai multă putere de convingere. Este singura măsură care poate face acest lucru. Mai sunt şi alte măsuri pe masă”, a afimat el.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ