Budăi: Creşterea preţurilor la energie a creat un deranj foarte mare din punct de vedere social

| 28 ian, 18:22

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a declarat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute la Iaşi, că actuala guvernare nu va asista pasivă la evoluţia preţurilor energiei şi a subliniat că dacă va fi nevoie se va recurge la intervenţia statului.

 

"Din păcate, creşterea preţurilor energiei a creat un deranj foarte mare din punct de vedere social. Suntem extrem de atenţi asupra a ceea ce se întâmplă cu preţurile din energie. Fluctuaţia foarte mare de la o lună la alta ne face să acţionăm pas cu pas. De aceea vom fi atenţi la ceea ce se întâmplă. Dacă va fi nevoie de intervenţia statului după data de 31 martie cu siguranţă vom reacţiona. Nu vom sta pasivi", a spus ministrul Marius Budăi.
Ministrul Muncii a arătat că este posibilă orice variantă care să vină în sprijinul consumatorilor afectaţi de creşterea preţurilor din energie, mai ales a Întreprinderilor Mici şi Mijlocii.
"Este posibilă orice variantă, mai ales în rândul consumatorilor vulnerabili, dar şi în sprijinul IMM-urilor. Eu am o credinţă: cea mai bună protecţie socială este crearea unui loc de muncă. Noi suntem puşi în situaţia în care IMM-urile să îşi apere locurile de muncă, abia după aceea să implementeze măsuri economice, să creeze locuri de muncă. Pas cu pas, reacţie cu reacţie", a declarat ministrul Budăi.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ