Bugetul penitenciarelor, suplimentat cu 2,8 milioane de lei

| 17 iul, 2013

Bugetul Ministerului Justiţiei, pentru Administraţia Naţională a Penitenciarelor, a fost suplimentat cu 2,8 milioane lei.

În şedinţa Executivului a fost adoptată o hotărâre care vizează acordarea sumei respective pentru hrana deţinuţilor, cheltuieli de transport, întreţinere şi acordarea drepturilor legale persoanelor private de libertate.

Sumele provin din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2013.

Premierul Victor Ponta s-a arătat preocupat, pe 24 aprilie, la Strasbourg, de condiţiile deţinuţilor din România susţinând nevoia de investiţii pentru a le oferi acestora ''condiţii umane, la standarde europene''.

''Sunt îngrijorat cu precădere de condiţiile din detenţie. Aici trebuie să facem investiţii. Cred că este o problemă care există nu doar în România. Nu suntem într-o situaţie limită, dar trebuie să facem investiţii pentru a oferi condiţii umane la standarde europene pentru condamnaţi'', a spus Ponta în plenul APCE.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ