Burcea (ANAT), despre voucherele de vacanță: "O glumă proastă. O poveste pe care trebuie să o uităm"

| 01 aug, 15:17

Actul normativ privind voucherele de vacanță, dat de Executiv pe 30 iunie, este o glumă proastă, consideră președintele Asociației Naționale a Agențiilor de Turism, în opinia căruia voucherul "este o poveste pe care trebuie să o uităm".

"Actul normativ care a fost dat pe 30 iunie a fost o glumă proastă. Îmi asum, știu ce vorbesc. În prima parte spune că cei de la întreprinderile de stat și regiile cu capital de stat, dacă merg bine, dacă sunt pe plus, pot să primească vouchere și evident că trebuie să fie prinse în buget. Și, anul acesta, nu este nimic prins în buget, doar anul viitor. Deci, anul 2017 s-a dus și e 'La revedere!'. Iar în anul 2018, doamna Olguța (ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu — n. r.) a zis că de la 1 decembrie vor intra prime în bani. Deci, eventual putem să avem vouchere numai pentru 11 luni. În condițiile astea, asta cu voucherele este o poveste pe care trebuie să o uităm", a declarat Alin Burcea, notează Agerpres.

 

Președintele ANAT a subliniat că, în opinia sa, nici angajații din administrația centrală și locală nu vor primi vouchere de vacanță, pentru că nu sunt resurse financiare.

 

Reamintim că un proiect de Ordonanță aflat în dezbatere publică prevede bugetarii să primească vouchere de vacanță începând cu data de 1 iulie, în valoare de 1.450 lei.

Tag-uri: Burcea
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ