Bursa deschide în scădere ultima şedinţă de trazacţionare a săptămânii

| 31 mai, 2013

Bursa de Valori Bucureşti a deschis în scădere şedinţa de tranzacţionare de vineri, iar indicele general al pieţei BET-C a înregistrat o depreciere de 0,34%, în primele 15 minute de la debutul tranzacţiilor.

Indicele BET-FI al SIF-urilor a consemnat o scădere de 0,12%, iar indicele principal BET, ce reflectă evoluţia celor mai lichide 10 acţiuni listate, era în coborâre cu 0,16%.

Indicele blue-chip extins BET-XT, al celor mai lichide 25 de titluri, a scăzut cu 0,21%, indicele BET-NG al companiilor din sectorul de energie şi utilităţi s-a depreciat cu 0,67%, iar indicele BET-BK, reperul de randament al fondurilor de investiţii, a coborât cu 0,24%.

În primul sfert de oră de la deschiderea sesiunii de vineri au fost înregistrate tranzacţii în valoare de aproape 225.962 de euro, iar cele mai tranzacţionate titluri erau acţiunile OMV Petrom, Rophfarma Braşov, şi Erste Group Bank AG.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ