Buşoi: Nu cred că Geoană, după modul mizerabil în care a fost tratat, doreşte să se reîntoarcă alături de Dragnea

| 05 sep, 15:10

Liderul PNL Bucureşti, Cristian Buşoi, a declarat, luni, despre afirmaţiile preşedintelui PSD Liviu Dragnea privind o posibilă colaborare cu Mircea Geoană, că nu crede că liderul PSRO, după modul mizerabil în care a fost tratat, doreşte să se reîntoarcă alături de Dragnea şi că PNL este deschis în continuarea colaborării cu acest partid, după alegerile parlamentare.

Liderul PNL Bucureşti a afirmat că, deocamdată, este doar o declaraţie a preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, privind o posibilă colaborare cu Mircea Geoană şi PSRO, partidul pe care îl conduce. „Nu am văzut, până acum, o deschidere a domnului Geoană faţă de domnul Dragnea şi faţă de PSD. Cred că protocolul pe care îl avem şi era, sigur, pentru alegerile locale, arată o oarecare deschidere de a comunica, de a colabora, şi poate fi foarte bine menţinut şi la alegerile parlamentare, în cazul în care PSRO va intra în Parlament şi se va forma o nouă majoritate parlamentară“, a spus Cristian Buşoi, citat de News.ro 

El a susţinut că „liderul PSD, Liviu Dragnea, este disperat pentru că, pe de o parte, ca o consecinţă directă a felului dictatorial de a conduce PSD, şi a faptului că unii parlamentari PSD înţeleg că Dragnea, cu problemele pe care le are, este o vulnerabilitate pentru partid, e disperat să încerce să oprească hemoragia din PSD“. 

„E disperat, pentru că dacă se va transfera unul dintre liderii importanţi ai partidului la partidul acela naţionalist, e posibil să aibă o problemă serioasă cu electoratul, şi atunci încearcă orice fel de artificiu, de captatio benevolentiae, către oameni cu care PSD s-a purtat execrabil“, a mai declarat Buşoi.  El a adăugat: „Nu cred că domnul Geoană, după modul mizerabil în care a fost tratat, doreşte să se reîntoarcă alături de domnul Dragnea“. Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminică, la România TV, că excluderea lui Mircea Geoană din partid, în 2014, a fost o „greşeală" care ar trebui reparată nu prin reprimirea fostului lider, ci printr-o colaborare cu actuala sa formaţiune, PSRO.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ