Buşoi: Şeful Poliţiei Locale Bucureşti trebuie să demisioneze sau să fie demis de primarul general interimar

| 17 feb, 15:42

Prim-vicepreşedintele PNL Cristian Buşoi consideră că şeful Poliţiei Locale Bucureşti trebuie să demisioneze sau să fie demis de primarul general interimar Răzvan Sava, având în vedere faptul că au fost delegate competenţe unor firme de pază private, transmite Agerpres.

"Siguranţa cetăţenilor trebuie să fie un obiectiv prioritar, la care să contribuie în mod substanţial şi administraţia locală.  Din păcate, în Bucureşti, în ciuda unor bugete din ce în ce mai mari, Poliţia Locală nu a reuşit să ofere cetăţenilor convingerea că îşi face datoria. În multe situaţii, există firme de pază private, care acţionează în numele Poliţiei Locale Bucureşti, aşa cum se întâmplă, de exemplu, în Parcul Herăstrău. Fără nicio bază legală, Poliţia Locală deleagă competenţe firmelor private", afirmă Buşoi, într-un comunicat. 

El susţine că un exemplu este ''aşa-zisa poliţie locală călare - în fapt o firmă de pază privată, care umblă cu însemnele Poliţiei Locale''. 

"Care este rolul acestei poliţii călare? Ce utilitate are ea? Care este suma pe care o plătesc bucureştenii acestei firme private? În condiţiile în care multe dintre atribuţii sunt delegate la limita legii şi uneori dincolo de această limită, către firme private, ce rol are Poliţia Locală şi de ce nu îşi exercită obligaţiile? Şeful Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti trebuie să demisioneze sau să fie demis de primarul interimar al Municipiului Bucureşti", conchide Buşoi.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ