Buzău: Dragnea, nemulţumit de activitatea prefectului şi a unor primari în acţiunea de deszăpezire

| 28 ian, 2014

Vicepremierul Liviu Dragnea a acuzat marţi, cu ocazia vizitei două localităţi izolate din judeţul Buzău - Vadu Paşii şi Scurteşti, 'lipsa de implicare' a unor factori de decizie la nivel local, el susţinând că va lua 'măsuri serioase'.

El a spus că principala problemă în perioada imediat următoare pentru care s-au anunţat din nou ninsori o reprezintă 'pâinea şi alimentele', la care se adaugă 'energia electrică'.
Vicepremierul a acuzat lipsa de implicare a primarului comunei Vadu Paşii care a trimis 'militarii acasă în vreme ce nămeţii ajung până la streaşină'.

'Am intrat în câteva curţi cu zăpada până la streaşină, într-una din ele un bătrân nu a ieşit de două zile din casă', a mai spus vicepremierul Dragnea.

Acesta s-a referit şi la activitatea prefectului judeţului Buzău, Gabriel Baltă căruia i-a cerut 'să lucreze aşa cum trebuie' , 'să nu mai fie emotiv şi să fie aplicat în condiţiile în care deţine comanda unică'.

'Credeam că prefectul are doar de o problemă de comunicare cu presa, dar îi cer în al 12-lea ceas să fie ferm şi foarte clar în decizii', a mai spus Liviu Dragnea.

Acesta i-a amintit prefectului că în comuna Vâlcelele 40 de familii sunt izolate, iar un saivan de animale s-a prăbuşit, lucruri pe care nu le cunoştea.

'Nu vreau să fac din prefect inamicul numărul 1, dar nu ar fi fost aceste comune izolate astăzi sau ne-ar fi trebuit mai puţin timp să ajungem la ele până când vine viscolul mine dimineaţă, dacă de ieri s-ar fi acţiona', a mai spus vicepremierul Liviu Dragnea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ