Dragnea spune că a văzut Iadul când a verificat tronsonul de drum Râmnicu Sărat - Buzău

| 26 ian, 2014

Viceprim-ministrul Liviu Dragnea, a declarat duminică, la Palatul Victoria, că 'a văzut Iadul' sâmbătă seara când a verificat ''nişte tronsoane'', în special tronsonul de drum Mizil-Buzău.

'Am vrut să văd cu ochii mei, azi-noapte, dacă într-adevăr se poate circula pe nişte tronsoane de drum care sunt blocate şi mă refer aici la Ploieşti-Buzău, în special tronsonul Mizil - Buzău, şi în tronsonul care mie mi se pare că a fost cel mai afectat în care şi acum este o situaţie îngrozitoare şi va fi şi mai rău, tronsonul Râmnicu Sărat - Buzău. Azi-noapte, ce am văzut, am văzut Iadul. Mi se pare foarte riscant şi un pericol foarte mare că anumiţi cetăţeni, care stau acasă şi ar avea tendinţa să plece undeva, văzând tot felul de comentarii la diverse emisiuni, făcute cu bună credinţă, să aibă senzaţia că ar putea să se deplaseze pe aceste drumuri blocate şi care sunt restricţionate circulaţiei', a spus Dragnea. 

Acesta a făcut un apel către cetăţeni să se informeze înainte de a pleca la un drum.

'Fac un apel, din partea Guvernului, către toţi cetăţenii să se informeze înainte de a pleca la un drum pentru că informaţiile pe care le dăm sunt cele corecte, iar deciziile de a fi restricţionată circulaţia pe aceste drumuri sunt decizii luate cu maximă responsabilitate. De exemplu, pe Râmnicu Sărat- Buzău nu se putea circula nu din cauza troienelor de zăpadă, ci pentru că pur şi simplu nu se vedea la 2 metri din cauza viscolului. O viteză îngrozitoare. Am văzut oameni care erau foarte nervoşi pentru că erau opriţi de poliţie să meargă, neştiind că la 500 de metri sau un kilometru este Infernul', a arătat viceprim-ministrul.

Tag-uri: liviu dragnea, viscol
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ