Peste 550 de militari sunt pregătiţi să acţioneze în judeţele Brăila, Buzău şi Vrancea

| 28 ian, 2014

Peste 550 de militari sunt pregătiţi să acţioneze, marţi, în judeţele unde s-a instituit stare de alertă (Brăila, Buzău şi Vrancea), informează Ministerul Apărării Naţionale.

Totodată, militarii vor folosi 80 de mijloace tehnice pentru a ajuta la deszăpezirea căilor de acces şi pentru a veni în sprijinul misiunilor de evacuare medicală.

La solicitarea Prefecturii Vrancea, 75 de militari şi trei mijloace tehnice vor acţiona pentru deszăpezirea locuinţelor persoanelor vârstnice sau a celor cu handicap, a şcolilor, grădiniţelor şi unităţilor medicale din localităţile Năneşti, Vulturu, Măicăneşti şi Ciorăşti, iar 50 de militari cu două mijloace tehnice vor deszăpezi căile de comunicaţii pe direcţiile Focşani - Sihlea - Băleşti şi Focşani - Vânători, precizează MApN într-un comunicat de presă.

În judeţul Buzău, militarii Batalionului 200 Sprijin acţionează, de la ora 6.00,  în zona Glodeanu - Siliştea pentru deblocare drumurilor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ