BUZĂU: Un polițist A MURIT după ce a fost înțepat de o albină

| 12 iul, 14:23

Un poliţist din judeţul Buzău a murit, sâmbătă după-amiază, după ce a fost înţepat în cap de o albină, în timp ce lucra la stupi.

Bărbatul, în vârstă de 38 de ani, era în concediu şi, împreună cu tatăl său, lucra la nişte stupi pe un câmp de floarea soarelui, în zona satului Călţuna. La un moment dat, bărbatul a fost înţepat de o albină şi a început să se simtă rău.

După ce a sunat la 112 pentru a cere ajutor medical, acesta dar s-a urcat în maşină să plece în întâmpinarea ambulanţei, însă la scurt timp i s-a făcut rău şi a oprit.

Asistenta de pe ambulanţă l-a găsit pe bărbat în stare gravă, cu tensiune mică şi puls scăzut, dar conştient. Ulterior, el a intrat în stop cardio-respirator, iar ambulanţa a oprit în curtea 
Spitalului din Smeeni unde a fost resuscitat timp de o oră , pentru ca apoi să fie declarat decesul.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Ambulanţei Buzău, Rodica Corneci, cauzele exacte ale decesului urmează să fie stabilite în urma necropsiei. Medicii iau în calcul atât varianta unui şoc anafilactic, în urma înţepăturii, cât şi pe cea a unui infarct.

Agentul de Poliţie era căsătorit şi avea o fetiţă de patru ani.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ